Prírodná a bio kozmetika

Články

Súťaž o BIOAKTÍVNE PLEŤOVÉ SÉRUM SALOOS
11.09.2024

Súťaž o BIOAKTÍVNE PLEŤOVÉ SÉRUM SALOOS

Teraz máte jedinečnú príležitosť vyhrať Vitamín C Bioaktívne pleťové sérum v 20 ml balení. Stačí sa zúčastniť našej súťaže na sociálnych sieťach a mať trochu šťastia.

Skôr než sa zapojíte, preštudujte si podrobne kompletné pravidlá.

Stop pigmentovým škvrnám vďaka SALOOS NOVINKE
06.08.2024

Stop pigmentovým škvrnám vďaka SALOOS NOVINKE

Nadmerný výskyt tmavých škvŕn rôzneho pôvodu označujeme ako hyperpigmentáciu. Pigmentové škvrny vznikajú pôsobením slnečného žiarenia, ale aj ako reakcia pleti na hormonálne výkyvy v tele a tiež sa objavujú po akné a kožných poraneniach. V Saloos sme naformulovali novinky, ktoré sa zameriavajú na príčiny vzniku tmavých škvŕn a poskytujú nápravné aj preventívne riešenie. Zatočte s nedokonalosťami vďaka Bio Pleťovému toniku s AHA kyselinami a Bio aktívnemu séru na pigmentové škvrny.

Nedostatok horčíka? Poznáme rýchle a účinné riešenie.
23.07.2024

Nedostatok horčíka? Poznáme rýchle a účinné riešenie.

Horčík (magnézium), bohatý element našej planéty, je prítomný v každom orgáne ľudského tela. Nie je tak divu, že je dôležitý pre naše zdravie a pocit pohody. Využíva ho nespočetné množstvo procesov v ľudskom tele a čím viac pohybu máte, tým viac ho potrebujete.

Prírodnou silou proti celulitíde
10.07.2024

Prírodnou silou proti celulitíde

Celulitída je odvekým nepriateľom mnohých žien. Hoci je pomarančová koža bežná a nie je sa za čo hanbiť, keď príde reč na plavkovú sezónu, každá sa desíme toho, koľko „hrboľčekov“ nám zase pribudlo. Za celulitídou stojí problém s nerovnomerným ukladaním tuku pod kožou a môže potrápiť každého, dokonca aj muža. Pozrime sa spoločne na to, ako s hrbolčekmi naložiť vďaka prírodnej kozmetike.